sábado, 27 de octubre de 2012

Cartell de bous para hui a Onda.

Bous de la Fira d'OndaDISSABTE 27 D'OCTUBRE


A les 12.00 h tancament de bous braus de la ramaderia d'Aldeaquemada de noms "Criadito" de núm. 15 guarisme 7 de negre bragat meano, "Avisapado" amb el núm. 28 guarisme 8 i negre mulat, "Nodrizo" amb el núm. 53 guarisme 7 de pèl negre mulat bragat corregut girat, "Mecorito" amb el núm. 52 guarisme 7 de pèl negre burraco, "Langostino" amb el núm. 6 i guarisme 8 de pèl torrat xorrat bragat, i el de la ramaderia Castilblanco de nom "Lagarterano" marcat amb el núm. 64 i guarisme 7 i pèl negre bragat.A continuació, exhibició de bous d'Aldeaquemada"

A les 17.00 h exhibició de dos bous de la ramaderia d'Aldeaquemada, i del bou patrocinat per la penya Masakre de la ramaderia d'Aldeaquemada de nom Criadito de núm. 35 guarisme 7 de pèl negre bragat i meno, i la resta dels bous d'Aldeaquemada i de la ramaderia de Hnos. Guillamón.


A les 22.30 h bous embolats, realitzant-se la primera al raval de Sant Josep a càrrec d'emboladores 'La Siesta' i la segona al Pla a càrrec de Pirata & Cia. A continuació embolada de la Peña Masakre.

No hay comentarios: