martes, 9 de octubre de 2012

Cartell de bous para hui a Lliria.

PENYA  B.A.C  I  V.A.C
Lliria




DIMARTS 9 D'OCTUBRE

 


12:00h "Encierro" amb sis bous i sis "cabestros" de la ramaderia de D. German Vidal de Cabanes pels carrec habituals fins a la plaça Major, a carrec de la Penya B. A. C.


13:30h Despres del tradicional "toc a bous", tercera "entrá" de bous i cavalls a carrec de la Penya Centauros Edetanos a carrec de la ramaderia de Fernando Machancoses. A continuació, la tradicional entrada de vaques i segona prova del Gran Concurs de Ramaderies auctóctones de la nostra Comunitat a carrec de la ramaderia de Ángel Roser.


17:30 Se soltaran tres bous braus en puntes a cárrec de la Penya B. A. C. de les ramaderies de Guardiola Fantoni, Monteviejo i Vellosino.


A continuació se soltará una vaca brava en puntes de la ramaderia de Monteviejo a cárrec de la Penya V. A. C.


23:00h Encierro de vaques embolades de la ramaderia de Gregorio de Jesús pels cárrec habituals fins la plaça Major a cárrec de la Penya V. A. C. i a continuació s'embolaran dos bous braus a piló, de la ramaderia de D. Victorino Martín i La Campana a cárrec de la Penya B. A. C., seguidament s'embolara una vaca brava de la ramaderia de D. Victorino Martín á cárrec de la Penya V. A. C.. A continuació s'embolarán els bous de la vespráda.

No hay comentarios: