miércoles, 26 de marzo de 2014

Avanç cartell de bous per al mes de maig.

Aficionades Taurines
Almassora

 Bou de Palha  nª 45  guarisme 0

L'històric ferro de Palha desembarcarà a Almassora. I ho farà de la mà de l'Associació Cultural Taurina Aficionades Taurines d'Almassora. El col·lectiu taurí, format íntegrament per dones aficionades al "bou per la vila", aposta per la ramaderia lusa perquè els represente en la setmana que ve taurina d'Almassora en honor a Santa Quitèria. 

L'exemplar, marcat amb el número 45 i el guarisme 0, serà el desé que les "Aficionades" patrocinen en els festejos taurins de la localitat des del seu debut a l'octubre de 2009. L'associació que presidix Susana Pons aportarà així un ferro dels denominats toristas a la fira, que es desenrotllarà entre el 17 i el 24 de maig i en la que s'exhibiran 20 bous. 

L'elecció del banyat, que procedix de la línia Baltasar Ibán i que gaudix de bones formes, es va forjar després que el passat cap de setmana diverses components de la Junta Directiva de l'ACT Aficionades Taurines creuaren la  frontera entre Espanya i Portugal per a visitar la finca que Joâo Folque de Mendoça, propietari de la divisa blava i blanca, posseïx en Porto Alto.


No hay comentarios: