viernes, 28 de septiembre de 2012

Cartell de bous para hui a Rafelbunyol.

Penya "El Pilar"
Rafelbunyol





La Penya 'El Pilar' de Rafelbunyol serà l'encarregada, este cap de setmana, de tancar, un any més, la temporada de bous al carrer. Ocasió per a la que ha preparat un gran planter, que farà disfrutar als veïns de la localitat, amb 4 bous de 'El Torero', 'Albarreal', 'Torrestrella' i 'Fermín Bohorquez', acompanyats per vaquetes de la ramaderia de 'Petxina'.

La primera desencaixonada dels dos bous es produirà hui divendres a les 18:30 hores de la vesprada realitzant un recorregut pels carrers LLuis Vives, Sant Isidre Llaurador, Mare de Déu del Pilar, Joan Bautista Fenollosa, Vallant, Bobalar, Ausias March, Calvari, Santos de la Pedra i Diputació Provincial.

De bon matí, a les 00:00 exactament, es repetirà este mateix recorregut amb l'embolada dels bous de la vesprada. Divertimento que deixarà pas a què serà l'últim dia de festejos taurins, fins a l'any que ve, en el nostre municipi.

Dos nous bous salvatges posaran el punt final a les celebracions taurines demà dissabte amb la celebració, esta vegada a les 18 hores, de bous al carrer i l'embolada dels mateixos, que tindran lloc pel mateix recorregut.

Durant estos festejos que es porten desenrotllant en la localitat des del passat mes de juny, els aficionats han pogut disfrutar d'un total de 28 bous, en uns actes en què han participat un total de 9 penyes taurines"

No hay comentarios: