jueves, 21 de mayo de 2015

Cartell de bous per a hui dijous.


 Santa Quitéria 
 Almassora






Dijous, 21 de maig

A les 13:00h. ENTRADA de vaques pels carrers Cervantes, Santa Quitèria (l’Alcora) i Trinitat, i PROVA per La Vila, de la ramaderia Miguel Parejo de Cabanes. 

A les 17:00h. BOUS PER LA VILA. El de les penyes El K-Nut, El Desfase, El Duro i La Kolva, amb eixida des de Plaça Major.



A continuació, bou de les penyes El Rollet, La Fuga, La Travessa, l’Emboscá, l’Artiste, La Katrava, La Tregua, Joventut Taurina i Flota fil, amb eixida des de la Picaora; i 



A continuació, bou de les penyes El Corb, Els Clafidors, Tots Tancats, l’Embolic i La Tabarra amb eixida des de Plaça Major. 



A les 23:00h. CONCENTRACIÓ DE PENYES I COLLES en la Junta Local de Festes per a dirigir-se a la vila. A continuació, BOUS EMBOLATS. El de les penyes El Corb, Els Clafidors, Tots Tancats, l’Embolic i La Tabarra des de Plaça Major; el de les penyes El Rollet, La Fuga, La Travessa, l’Emboscá, l’Artiste, La Katrava, La Tregua, Joventut Taurina i Flota-Fil amb eixida, des de Plaça la Picaora; i el de les penyes El K-Nut, El Desfase, El Duro, La Kolva amb eixida des de Plaça Major.


No hay comentarios: