martes, 5 de mayo de 2015

Avanç cartell de bous per a este mes.

Festes Sant Pasqual
Vila-Real





Dissabte, 9 de maig

A les 09:00h. Encierro de bous braus pel recinte de la vila pels carrers de Cervantes, Major Sant Doménec, Zumalacárregui, Salvador, Josep Ramon Batalla, Raval del Carme, Molí, Pius XII i Cardenal Tarancón, fins al corro, amb bestiar de la ramaderia La Quinta. Patrocinen la Junta de Festes i la Comissió de Penyes. 


A les 09:30h. A la zona de cadafals, exhibició d’un bou de la ramaderia La Quinta. Patrocinen la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.

A les 18:00h. Bou per la vila, amb bous de la ramaderia La Quinta. Patrocinen la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.

A les 23:30h. Bou embolat, amb dos bous de la ramaderia La Quinta i amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme. Patrocinen la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.


Dimarts, 12 de maig

A les 18:00h. Bou per la vila, amb el bou núm. 9, guarisme 0, de la ramaderia Gavira, patrocinat per l’Associació Vila-real Taurina.


A continuació, el bou núm. 7, guarisme 1, de la ramaderia Los Millares, patrocinat per l’Associació Taurina Bou de Sant Pasqual.


A continuació, un bou de la ramaderia La Quinta, patrocinat per la Junta de Festes.

A les 23:30h. Bou embolat amb els bous de la vesprada patrocinats per les associacions taurines Vila-real Taurina i Bou de Sant Pasqual, amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.


Dimecres, 13 de maig

A les 18:00h. Bou per la vila, amb el bou núm. 10, guarisme 1, de la ramaderia Luis Antonio Fernández García, patrocinat per les associacions taurines Guarismo 9 i José Mari Manzanares.


A continuació, el bou núm. 7, guarisme 9, de la ramaderia Torrehandilla, patrocinat per l’Associació Taurina Els Joves.


A continuació, un bou de la ramaderia La Quinta, patrocinat per la Junta de Festes.

A les 23:30h. Bou embolat amb els bous de la vesprada patrocinats per les associacions taurines Guarismo 9, José Mari Manzanares i Els Joves, amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme.



Dissabte, 16 de maig

A les 08:00h. Encierro pel recinte de la vila, amb bestiar de la ramaderia de Germán Vidal. Patrocina la Junta de Festes. 

A les 17:00h. Bou per la vila, amb el bou núm. 56, guarisme 1, i núm. 5, guarisme 1 de la ramaderia El Montecillo. Patrocinen la Junta de Festes i la Comissió de Penyes. 

Bou d'El Montecillo nº 56 guarisme 1

Bou d'El Montecillo nº 5 guarisme 1

A les 23:30h. Bou embolat, amb els bous de la vesprada i amb embolada al carrer de Josep Ramon Batalla, a l’encreuament amb el Raval del Carme. Patrocinen la Junta de Festes i la Comissió de Penyes.



No hay comentarios: