sábado, 20 de septiembre de 2014

Cartell de bous per a hui dissabte.

Festes Patronals Stm. Crist de la Jonquera
Xilxes




Dissabte, 20 de setembre 

A les 11:00h. TANCAMENT 6 impressionants BOUS CERRILS de la ramaderia de JOSÉ JOAQUÍN MORENO DE SILVA encaste SALTILLO finca La Vega, a Palma del Rio (Còrdova). Organitzat per la Peña EL RATÍ i patrocinat de l’Associació Taurina de Xilxes. 



(Des dels corrals del Barranquet, Sant Roc, La Pau, Sant Joan, Del Mar, Carnisseria i Av. Jaume I fins als torils del recinte taurí). 

La Parada de Cabestres per al tancament seran de la ramaderia “EL GALLO” de Moncofa. 

Aquest acte estarà patrocinat per A. LLUSAR & CIA, ASSOCIACIÓ CULTURAL TAURINA DE XILXES I LA REGIDORIA DE FESTES AJ. XILXES, que entregaran entre els assistents diferents distintius taurins. 

A les 11:30h. Des de la Plaça d’Espanya, “CRIDA DE FESTES” i coet inicial de les festes disparat per la Reina i la Cort d’Honor (La Reina narrarà el càntic de la “CRIDA DE FESTES XILXERES”). 

Patrocinat per UNIÓN QUATRO, S.L. que repartirà entre els assistents un detall fester. 


A continuació es realitzarà la cercavila de penyes amenitzat amb la Xaranga local “Els Sensibles”; La cercavila finalitzarà en la típica entrada de penyes al recinte taurí.


A les 12:00h. Se soltarà un bou del mateix tancament nº 26 de nom "Olivero" i guarisme 0 de la ramaderia de JOSÉ JOAQUÍN MORENO DE SILVA encaste SALTILLO.




A les 18:00h. Solta del bou brau nº 37 de nom "Villito" 1 i guarisme 0 de la ramaderia de JOSÉ JOAQUÍN MORENO DE SILVA encaste SALTILLO finca La Vega, a Palma del Rio (Còrdova). Patrocinat per la Penya “EL RATI”. 


A continuació, solta del bou brau del tancament nº 15 de nom "Horquita" i guarisme 0 de la ramaderia de JOSÉ JOAQUÍN MORENO DE SILVA encaste SALTILLO, organitzat per la “Peña EL RATI” i patrocinat per L’Associació Taurina de Xilxes. 


A les 23:30h. Bou brau embolat del tancament nº 34 de nom "Chocolatero" i guarisme 0 de la ramaderia de JOSÉ JOAQUÍN MORENO DE SILVA encaste SALTILLO, organitzat per la Penya “EL RATI” i patrocinat per L’Associació Taurina de Xilxes. 


A les 24:00h. Bou embolat de la ramaderia de “PEDRO PERIS” del Puig (València). Patrocinat per l’Associació Taurina de Xilxes. 

No hay comentarios: