sábado, 6 de septiembre de 2014

Cartell de bous per a hui dissabte.


Festes de la Misericórdia
Borriana




Dissabte, 6 de Setembre 

A les 12:00h. I TANCAMENT BOUS SERRIL Ciutat de Borriana. Tancament de 6 bous salvatges de la prestigiosa ramaderia del Conde de la Corte pel següent itinerario: eixida des del CEAM, carrer Ausias March, c/ Major, Plaça Major. Patrocinat pel Magnifique Ajuntament de Borriana en col·laboració amb La Penya De Penyes. 



A continuació "BOU PER LA VILA". Bou serril de la ramaderia de la Conde de la Corte, nº 12 , guarisme 0 de nom "Selva-Roja". Patrocinat pel Magnifique Ajuntament de Borriana. Este bou eixirà des de la plaça de l'Ajuntament. 


A les 17:30h. ""BOU PER LA VILA". Bou serril de la ramaderia de la Conde de la Corte, nº 113 , guarisme 0 de nom "Noche-Nieve". Patrocinat pel Magnifique Ajuntament de Borriana. Este bou eixirà des de la plaça de l'Ajuntament. 



A les 18:30h. ""BOU PER LA VILA". Bou serril de la ramaderia de bous de Gerardo Ortega, nº 24 , guarisme 0 de nom "Aguardentero". Patrocinat per la Peña "El Bou". Este bou eixirà des de la plaça de l'Ajuntament. Acontinuación ""BOU PER LA VILA". Tradicional entrada del bou amb cavalls organitzat per Penya de Penyes. 



A continuació, exhibició del bou serril de la ramaderia del Conte de la Corte, nº 10, guarisme 0 de nom "Roto". Patrocinat per la Penya de Penyes. Este bou eixirà des d'El Pla. 



A les 23:30h. "BOU EMBOLAT". Bou serril de la ramaderia del Conde de La Corte, nº 116, guarisme 0 de nom "Brigadier". Patrocinat pel Magnifique Ajuntament de Borriana. Este bou eixirà des de la plaça de l'Ajuntament.




No hay comentarios: