miércoles, 29 de julio de 2015

Avanç cartell de bous per a les festes de la Misericórdia de Borriana per al próxim mes de setembre.

Festes  de la Misericórdia
Borriana


Ramaderies de reconegut prestigi com Juan Albarrán, Palha, La Palmosilla, Peñas Blancas (Sánchez Ybargüen) , Julio de la Puerta, Sergio Centelles, Nuñez del Cuvillo... i moltes més per definir, fins a un total d'11 ferros, que seran els que patrocinaran els col·lectius taurins a falta de conéixer el nombre d'exemplars que finalment podria aportar alguna de les penyes que es troben indecises i els banyats patrocinats per l'Ajuntament. 

La Federació Taurina de Borriana va agrupar en el local de l'Associació de Veïns de Sta. Bárbara als representants de les diferents associacions taurines del municipi amb motiu de, per mitjà d'antiguitat, triar els dies en què volen realitzar els seus banyats per a les pròximes festes de la Misericòrdia. 

Quedant ordenat de la manera següent: 

Dissabte 5: bou matinal de "Jovens del Bou" 
Segon bou de la vesprada "Jovens del Bou" 

Domingo 6: primer de la vesprada per a "Penya de Penyes"
 Segon de la vesprada per a "l´Eixida" 

Dilluns 7: primer bou de la vesprada "l´Alternativa" 
Segon per a "El Bou es lo de menos" 

Dimecres 9: primer de la vesprada "Va de bous" 
Segon per a "Les Bourrianeres" 

Dijous 10: segon de la vesprada "Jovens del Bou Remix" 

Divendres 11: primer de la vesprada "Penya el Bou" 

Dissabte 12: primer de la vesprada "Els Braus" 

Aprofitant l'acte, es van presentar davant dels allí presents, els membres que es troben al capdavant de la nova Comissió del Toro, declarant que, a pesar del curt termini de temps que queda per a les festes, es troben treballant junt amb la regidoria de Festes, a fi de mantindre o superar el nivell taurí que sempre a singularitzat a la "Vila de Borriana".

Asoc. Cultural Taurina Jovens del Bou 


Presentem el nostre bou estrela per a este 10 Aniversari, bou de la ramaderia Nuñez Benjumea, marcat amb el nº 85 guarisme 0 i de nóm "HOACINO". Molt prompte desvelarem la resta de bous que enguany patrocinem.

Ja tenim dates i hores per a l'exhibició dels nostres bous. Dissabte 5 de setembre a les 12:00h i a les 19:00h Dijous 10 de setembre a les 19:00h.Peña "Va de Bous"

Va de Bous", esta penya de nova creació i composta per jovencísimos aficionats, exhibirà el dimecres 9 de setembre este exemplar de la ramaderia José García Guillén marcat amb el nº 24 guarime 1, Sort!Penya Taurina "Els Braus"

La penya taurina "Els Braus" repetix ferro per a enguany. Bou de la ramaderia lusitana de Palha nº 23 i guarisme 0, de Porto Alto (Portugal)
Peña "L'Alternativa"

La veterana peña "l'Alternativa" dóna a conéixer el seu bou per a les pròximes festes. Es tracta d'un exemplar de la ramaderia Juan Albarrán de Barcarrota (Badajoz)La "Penya de Penyes"

La "Penya de Penyes", creada l'any 2000 i coneguts per la seua tradicional entrada de calaix amb cavalls, ens presenta el seu bou número 27 de la prestigiosa ramaderia de LA PALMOSILLA, de Tarifa (Cadíz)

Peña "Les Bourrianeres"

"Les Bourrianeres", la penya composta íntegrament per dones, ja té bou per al seu dia. Es tracta d'un bou de la ramaderia Peñas Blancas (abans Sánchez Ybargüen) .
La peña "El Bou es lo de menos"

La peña "El Bou es lo de menos" complix el 5º Aniversari, i per a celebrar-ho han adquirit este exemplar nº 44 de la ramaderia Julio de la Puerta de Sevilla.
Penya Taurina Cultural "El Bou"

La penya taurina "El Bou" presenta el seu exemplar de la famosa ramaderia de TORRESTRELLA, Medina Sidonia (Cadiz) . Toro amb el nº 90 guarisme 9 i de nom "Campanita" que serà exhibit l'11 de setembre.

Penya "La Eixida"

Presentem el bou de la penya "La Eixida", bou de la prestigiosa ramaderia de SOTO DE LA FUENTE de Las Pajanosas (Sevilla) el qual serà exhibit el diumenge 6 de setembre.No hay comentarios: