domingo, 18 de agosto de 2013

Cartell de bous per a hui diumenge.

Bou del Poble
Museros




 Diumenge, 18 d’agost 

 12.30 h Prova de vaques Prova de vaques de la ramaderia de D. Germán Vidal, de Cabanes (Castelló). Eixida corros 

18.30 h Desencaixonament Des del c/ Metge en Josep, desencaixonament de tres bous de prestigioses ramaderies: - Boticario, núm. 51, de La Quinta (encast Santa Coloma) - Comediante, núm. 149, de Hdros. de D. Jacinto Ortega Casado (encast Diverses sangs amb predomini de Duc de Veragua (de casta vazqueña) i D. Luis Gamero Cívico) - Levitico, núm. 28, de Giménez Indarte (encast Toros de El Torero) A continuació, solta de vaques de la ramaderia de D. Germán Vidal, de Cabanes (Castelló). Per finalitzar la vesprada, embolada d'una vaca de la ramaderia de D. Germán Vidal, de Cabanes (Castelló). Embolada c/ Major. 

24.00 h Bou embolat Embolada dels quatre bous de la vesprada. - Primera corros - Segona av. País Valencià / c/ Sant Vicent - Tercera c/ Sant Roc / c/ Molí - Quarta corros. 

Nota: d’acord amb la normativa legal, està prohibida la participació en els festejos taurins dels menors de 16 anys, dels majors de 65 anys, de persones amb clars símptomes d'embriaguesa i de substàncies estupefaents, i també, el maltractament dels animals. Organitza: Ajuntament de Museros. 

Nota: L'Ajuntament es reserva el dret de realitzar qualsevol canvi que considere oportú en la programació de les festes patronals.



No hay comentarios: