jueves, 10 de octubre de 2013

Cartell de bous per a hui dijous.

Festes Patronals
Les Alqueries




DIJOUS 10 D’OCTUBRE 

12:00 h Tancament i prova de vaquetes de la ramaderia de Ponce i Cantera. 12:00 h S’obrirà l’hostal del vi i la tapa. 15:30 h A la plaça de baix “LA CAGADA DEL MANSO” organitzat per la penya “ELS QUE FALTAVEN”. 

Als 17:30 h Exhibició d’un magnífic exemplar de l’acreditada ramaderia de PARLADE (JUAN PEDRO DOMECH). De nom ESCRIBIENTE, NÚM. 76. Color “castaño”. Patrocinat per l’ajuntament de les Alqueries. 


A continuació exhibició d’un magnífic exemplar, patrocinat per la penya TOTS ELS DIES BOUS, de l’acreditada ramaderia TORRESTRELLA. De nom FLAUTA, marcat amb el NÚM. 35. Color “negro bragado”.


A continuació exhibició d’un magnífic exemplar, patrocinat per la penya TOTS ELS DIES BOUS, de l’acreditada ramaderia EL PIZARRAL. De nom DIABLITO, NÚM. 26. Color tostado chorreado en verdugo. 


En finalitzar els bous, vaquetes de la ramaderia de Ponce i Cantera. A l’acabar les exhibicions taurines III CONCURS INFANTIL D’EMBOLADORS DE LES ALQUERIES. Patrocinat i organitzat per la penya EL TORICO. Col•labora BOU PER LA VILA. Inscripcions i informació al casal de la penya, situat al C/ Sant Jaume, 2 fins el dimecres 9 d’octubre. 

Als 23:00 h S’embolaràn els exemplars exhibits per la vesprada.


No hay comentarios: