lunes, 7 de noviembre de 2011

El nostre president presentat vocal en la nova directiva.



Presentació del president i de la nova junta directiva de la Federació de Penyes Taurines de la Comunitat Valenciana.



Divendres passat dia 4 de novembre es va celebrar en el saló de plens de l'ajuntament de Massalfassar la junta general de la federació. Dins dels punts del dia estava la renovació de junta directiva, i com marquen els estatuts, es va realitzar la presentació d'una candidatura encapçalada per Modest Martínez perquè esta fora votada per els representants de les diferents associacions. Amb la presència de més de 50 representants de diferents associacions es va procedir a la votació, sent aprovada per unanimitat pels presents.

Tant Manuel Vicent com Modest Martínez van tindre torn de paraula. Manuel Vicent, va apel·lar a la unitat dels aficionats: 'la federació ha d'estar unitat els èxits aconseguits són de tots el que aficiona.D'altra banda Modest va agrair a l'anterior directiva el seu treball i el bé que han fet a la festa: 'nunca estarem prou agraïts del treball que heu fet, vos heu desviscut per la festa. Mil gracias.

La nova directiva s'estarà composta per Modest Martínez, president; Vicente Nogueroles, vicepresident; Jesús Piquer, secretari; Ana Camacho, tresorera; José Vicente Eixarch, vocal; David Devis, Vocal; Juan Antonio García, Vocal; Ángel Gálvez (President Penya Taurina 'El Piló' d'Almassera). Vocal; José Antonio Blanco, vocal; Juan Carlos Paricio, vocal i Juan José Perales, vocal."



fuente:bousalcarrer.com


No hay comentarios: